Winkel

Winkel

Bezoekinformatie

Adresgegevens HawkNatuursteen.nl
De Amert 412
5462 GH Veghel

Telefoonnummer 0413 212 473


Onze winkel is geopend (zonder afspraak). Uiteraard staan we ook via de website ook 24/7 voor je klaar en is onze klantenservice gewoon bereikbaar.

Je kunt je bestelling laten bezorgen, maar ook afhalen is mogeijk.

Bij HawkNatuursteen.nl staan een persoonlijke benadering, een goede service en directe levering uit voorraad centraal. U vindt er een breed assortiment aan artikelen van eigen ontwerp, maar maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden. HawkNatuursteen.nl beschikt over een eigen zagerij, daardoor is er veel ruimte voor creativiteit. Natuurlijk helpen de medewerkers van HawkNatuursteen.nl u graag bij uw keuze door het geven van een eerlijk, op u afgestemd advies. Zij denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen. HawkNatuursteen.nl is een professioneel bedrijf met meer dan 10 jaar praktijkervaring in de branche en de nodige specialistische kennis. HawkNatuursteen.nl levert aan zowel particulieren als bedrijven.

Deze website biedt u de mogelijkheid inspiratie op te doen en te oriënteren op wat HawkNatuursteen.nl u te bieden heeft. U kunt de afmetingen, prijzen, foto's en eigenschappen van de verschillende artikelen bekijken en vergelijken en eventueel artikelen toevoegen aan de prijscalculatie. Zo ziet u direct de totaalprijs en kunt u direct een bestelling plaatsen. U bent ook van harte welkom in de winkel in Veghel.

Wij leveren veel in de regio Den Bosch, Nijmegen, Oss, Veghel, Uden, Sint-Oedenrode, Heeswijk-Dinther, Gemert, Boekel en Beek en Donk, maar ook ver daarbuiten. Bekijk hieronder de normale reistijden naar onze showroom in Veghel.


Reistijden